Anslagstavlan

Anslagstavlan är öppen för dig som söker kontakt med någon kör, som sångare, dirigent eller arrangör, eller söker samarbete, har frågor om repertoar och inspelningar, festivaler och liknande. Anslagstavlan är öppen för alla körsångare, både inom förbundet och de som inte är medlemmar. Vi publicerar däremot inte rena reklamerbjudanden och kommersiella annonser. Vill man annonsera i någon av våra kanaler - tidningen Körsång, vår hemsida och våra digitala nyhetsbrev går det bra att kontakta kansliet.

Längst ner på sidan finns ett formulär där du kan skriva ditt meddelande. Meddelandet granskas innan det publiceras. Vi förbehåller oss rätten att eventuellt redigera texten för att den skall bli tydligare. Om du anger ett distrikt så kommer meddelandet även att publiceras på distriktssidan.

Glöm inte att skriva någon form av kontaktadress. Vi får in en hel del inlägg som inte har någon avsändare och då kan vi tyvärr inte publicera dem (den som läser har ju ingen att höra av sig till).

Uppsala Akademiska Kammarkör söker ny ordinarie dirigent

Uppsala län

Uppsala Akademiska Kammarkör (UAK) söker ny ordinarie dirigent från och med höstterminen 2022, som tillsammans med oss vill skriva nästa kapitel i körens historia.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 12 september 2021 till framtid@uak.se innefattandes CV, referenspersoner, personligt brev, anspråk på arvodering och ett förslag på konsertprogram om du skulle leda kören i en a cappella-konsert.

Om du har frågor eller vill ha de senaste årens verksamhetsberättelser för mer utförlig information om hur körens verksamhet och repertoar ser ut, är du hjärtligt välkommen att mejla framtid@uak.se.

Mer information om kören finns också på vår hemsida www.uak.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

/ UAK:s framtidsgrupp

Kanske blir du Västerås Folkkörs körledare!

Västmanlands län

Vår körledare har slutat och nu söker vi dig som kan vara intresserad av att leda vår blandade kör.

Vi är ett trivsamt gäng som genom att sjunga tillsammans upplever glädje och gemenskap som vi vill dela med oss av.

Har du erfarenhet av körsång och körledning? Vill du bli vår konstnärliga ledare? Kontakta vår ordförande Helena Wahlund på mejladress helena.birgers@telia.com  för mer information.

BLANKA Varberg Choir Festival pausad till 14-15 maj 2021

Hallands län

Vi trycker på pausknappen! Förberedelserna för 2020 års körfestival i Varberg hade givetvis kommit långt, men på grund av Corona-pandemin måste vi också som så många andra ställa in. Vi hälsar alla deltagande körer välkomna 14-15 maj 2021! Samma repertoar och samma upplägg! Låt oss TILLSAMMANS se fram emot ljusare tider!

Styrelsen för BLANKA Varberg Choir Festival
www.varbergchoirfestival.se
info@varbergchoirfestival.se

Skriv ett meddelande på Anslagstavlan

Anslaget kommer att visas på den allmänna anslagstavlan. Om det även ska visas på en specifik distriktssida, ange det här.
Publiceringsdatum (Obligatorisk)
Ange en tidsperiod då du vill att ditt anslag ska vara publicerat. Tidsperioden får vara max 3 månader. Om "slutdatum" lämnas tomt används endast startdatum.
E.g., 2021-04-14
E.g., 2021-04-14

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Vertikala flikar